Ha, ne sivut toimivat, ja löytyvät osoitteesta http://hakaneula.arkku.net/penny ja mahdollisesti ensi viikon aikana osoite on http://pennyess.net :) Pentuesivukin on jo valmis, tosin miu koneeni kätköissä. Galleriasivu ei vain halua toimia oikein vieläkään, en tiedä mikä sillä on. Samoin tuo vieraskirja on vähän väärän värinen, mutta kahtellaan.

Kone tekee kuolemaa, ei suostunut aukaseen itseänsä tuossa äsken, nelisen kertaa sain sammuttaa ja käynnistää uudelleen, kun tämä jumitti itsensä Windows käynnistyy kohtaan. No nyt menee virustorjunta läpi.

Joo. Pennin juoksu etenee ihan mukavasti, olisi ehkä paras ollut se nyt ensi viikon alusta astuttaa, mutta eiköhän tuo perjantai ole ihan jees.

Huomenna koululle, mukavata. Tämä viikonloppu on tuntunut kauhian pitkältä jostain syystä. No näenpä miu Emman huomenna. Tullaan tiistaina käymään meillä ja keskiviikkona on Tampereen ryhmänäyttely. Mennään vaan turisteilemaan, katsomaan springeriuroksia. Jos tuo Romeo mahdollisesti sinne tulee, viimeistään se Messarissa nähdään. Keskiviikkona takaisin koululle, ja perjantaina taas meille. Lauantaina on tuo Voittajanäyttely. Pelottaa jo valmiiksi. Saa nähdä montako chihua myö syödään.

En vieläkään omista joulukalenteria, katkeraa.

Jos vaikka nukkumaan yrittäisin mennä, kun ensi viikolla ei kuitenkaan tule nukuttua riittävästi ottaen huomioon, että miu pitäisi olla hereillä lauantaiaamuna, onneksi sentään saatiin vähän siirrettyä aamuherätystä kun ei tarvitse ihan 5:50 bussilla lähteä, vasta 6:35..

Yöt,


Maria